Segítség

Felhasználói adatlap: lokator

A felhasználó 34 napja nem lépett be. Javasoljuk, hogy rendelés leadása előtt - amennyiben az eladó megadta a telefonszámát -, vegye fel a kapcsolat vele, hogy aktuálisak-e még a hirdetései.

 Település:
Budapest
 Regisztráció:
2010-12-22 10:20
 Legutóbbi belépés:
2018-08-16 18:16
 Bónuszpontok:
1963
 Vásárlói értékelés (1-5) átlaga:
117 értékelés alapján 5.00 Értékelések megtekintése
 Rendelhető könyveinek száma:
650 db Felhasználó aktív árucikkeinek listája
 Eladott könyveinek száma:
184 db
 A felhasználó kívánságlistája:
Tovább a listához
 Eladói megjegyzés (szállításról, átadásról, stb.):
2018. augusztus 11-ig szabadságon vagyok. Megrendelések teljesítése ezt követően lehetséges. A megrendelést visszaigazolom, amely üzenetre 72 órán belül választ várok. Ennek elmaradása esetén a rendelés törlésre kerül. A megvásárolt könyveket vidékre ajánlott küldeményként továbbítom, előzetes banki teljesítés után. Budapesten személyesen adom át, vagy igény esetén postázom, fentiek szerint. Minden költség az aktuális postai vagy futár céges tarifák alapján kerül elszámolásra.
  • Ingyen zsetonok!

    Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
  • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

    Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

    Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

    Tovább »