Segítség

Felhasználói adatlap: keszeg

A felhasználó 2100 napja nem lépett be. Javasoljuk, hogy rendelés leadása előtt - amennyiben az eladó megadta a telefonszámát -, vegye fel a kapcsolat vele, hogy aktuálisak-e még a hirdetései.

 Település:
Budapest
 Telefonszám:
06309742163
 Regisztráció:
2011-03-21 13:09
 Legutóbbi belépés:
2013-11-18 15:21
 Bónuszpontok:
826
 Vásárlói értékelés (1-5) átlaga:
54 értékelés alapján 4.85 Értékelések megtekintése
 Rendelhető könyveinek száma:
1 db Felhasználó aktív árucikkeinek listája
 Eladott könyveinek száma:
85 db
 A felhasználó kívánságlistája:
Tovább a listához
 Eladói megjegyzés (szállításról, átadásról, stb.):
Könyveim a következő címen vehetők át: Budapest X. kerület Gergely utca 8. ( 4-es kapu telefon) Hétfő-Csütörtök 17.00-19.00 között , előzetes időpont egyeztetéssel. A megrendeléstől számított 10 nap elteltével a rendelést törlöm. Postázást - a könyv ára+postaköltség előre utalása után - vállalok, az aktuális postai díjszabást lásd a tudnivalók között. A megrendelt könyveket legkésőbb az összeg megérkezését követő második napon postázom.
  • Ingyen zsetonok!

    Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
  • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

    Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

    Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

    Tovább »