Segítség

Felhasználói adatlap: princes47

A felhasználó sok rendelését nem igazolja vissza. Javasoljuk, hogy rendelés leadása előtt - amennyiben az eladó megadta a telefonszámát -, vegye fel a kapcsolat vele, hogy aktuálisak-e még a hirdetései.

A felhasználó 354 napja nem lépett be. Javasoljuk, hogy rendelés leadása előtt - amennyiben az eladó megadta a telefonszámát -, vegye fel a kapcsolat vele, hogy aktuálisak-e még a hirdetései.

 Település:
Miskolc
 Telefonszám:
30/4138530
 Regisztráció:
2008-08-04 19:10
 Legutóbbi belépés:
2018-06-28 18:33
 Bónuszpontok:
267
 Vásárlói értékelés (1-5) átlaga:
25 értékelés alapján 5.00 Értékelések megtekintése
 Rendelhető könyveinek száma:
168 db Felhasználó aktív árucikkeinek listája
 Eladott könyveinek száma:
65 db
 A felhasználó kívánságlistája:
Tovább a listához
 Eladói megjegyzés (szállításról, átadásról, stb.):
10 nap elteltével a rendelést törlöm, amennyiben a vevõ nem jelentkezik a könyvért.
Az átutalás is a megrendeléstõl 10 napig érvényes.
Ha elõre átutalja a könyv árát és a postaköltséget, ajánlottan tudom küldeni. (ez kb. fele annyi költség, mint az utánvéttel való megrendelés, ami egy könyv feladása esetén is 905.- Ft-al kezdõdik! Több könyv megrendelésekor már nem emelkedik túlzottan az összeg.) Utánvéttel nem küldök könyvet.
  • Ingyen zsetonok!

    Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
  • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

    Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

    Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

    Tovább »