Segítség

Felhasználói adatlap: antik-var

A felhasználó 154 napja nem lépett be. Javasoljuk, hogy rendelés leadása előtt - amennyiben az eladó megadta a telefonszámát -, vegye fel a kapcsolat vele, hogy aktuálisak-e még a hirdetései.

 Település:
Salgótarján
 Telefonszám:
06204447271
 Regisztráció:
2014-03-21 12:49
 Legutóbbi belépés:
2019-04-14 22:49
 Bónuszpontok:
1833
 Vásárlói értékelés (1-5) átlaga:
19 értékelés alapján 4.95 Értékelések megtekintése
 Rendelhető könyveinek száma:
1508 db Felhasználó aktív árucikkeinek listája
 Eladott könyveinek száma:
51 db
 A felhasználó kívánságlistája:
Tovább a listához
 Eladói megjegyzés (szállításról, átadásról, stb.):
A viszonylag magas szállítási költség miatt érdemes egyszerre több könyvet kiválasztani. Így alacsonyabb az egy könyvre eső postai díj, és jelentős kedvezményt tudok így adni a végösszegből. A várható szállítási költség súlytól függően 500 és 900 Ft között várható.
A megrendelt könyve(ke)t átutalástól számított 2 munkanapon belül postázom. Csak könyvelt küldeményként küldöm postán, vagy egyeztetéssel személyesen adom át.
  • Ingyen zsetonok!

    Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
  • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

    Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

    Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

    Tovább »