Segítség

Felhasználói adatlap: Ilona

A felhasználó 56 napja nem lépett be. Javasoljuk, hogy rendelés leadása előtt - amennyiben az eladó megadta a telefonszámát -, vegye fel a kapcsolat vele, hogy aktuálisak-e még a hirdetései.

 Település:
Bóly
 Telefonszám:
306500217
 Regisztráció:
2008-10-09 12:39
 Legutóbbi belépés:
2019-06-24 13:30
 Bónuszpontok:
596
 Vásárlói értékelés (1-5) átlaga:
109 értékelés alapján 4.98 Értékelések megtekintése
 Rendelhető könyveinek száma:
298 db Felhasználó aktív árucikkeinek listája
 Eladott könyveinek száma:
181 db
 A felhasználó kívánságlistája:
Tovább a listához
 Eladói megjegyzés (szállításról, átadásról, stb.):
Könyveim új gazdáinak postán -utánvéttel és elõre utalással-tudom küldeni a könyveket.Az utóbbinál a csomagolási és postadíjjal együtt a küldemény feladási ára kb fele annyi,mint utánvéttel.Ezt tapasztaltam.Ezért rendelésnél az elõre utalást tudom ajánlani az olcsóbb postadíj miatt.Az utalást követő napon azonnal postázom a könyvet,könyveket.Csomagolási-és postázási díj:100Ft.

A rendelést 10 nap elteltével-ha addig nem jelentkezik vagy nem utal a vevő-törlöm!Jó böngészést és vásárlást kívánok kedves vevőimnek!!!
Üdvözlettel:Ilona
  • Ingyen zsetonok!

    Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
  • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

    Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

    Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

    Tovább »