Segítség

Felhasználói adatlap: Tibay Ilona

A felhasználó 82 napja nem lépett be. Javasoljuk, hogy rendelés leadása előtt - amennyiben az eladó megadta a telefonszámát -, vegye fel a kapcsolat vele, hogy aktuálisak-e még a hirdetései.

 Település:
Budapest
 Telefonszám:
+36309553961
 Regisztráció:
2018-11-07 11:51
 Legutóbbi belépés:
2019-03-27 13:27
 Bónuszpontok:
79
 Rendelhető könyveinek száma:
66 db Felhasználó aktív árucikkeinek listája
 Eladott könyveinek száma:
1 db
 A felhasználó kívánságlistája:
Tovább a listához
 Eladói megjegyzés (szállításról, átadásról, stb.):
Kedves Vásárló!
Én egy nagyon korrekt eladó vagyok, rögtön reagálok a rendelésére.
Ha postáznom kell, a legolcsóbb verzió, ha postán maradó nem ajánlott küldeményként adom fel. Ha a csomag súlya 250gramm alatt van akkor a postaköltség csak 300Ft.!
Átvehető minden nap, egész nap: Bp. 11. ker. Gazdagréti lakótelepen, Regős utca 3.,vagy egyeztetés szerint a Kelenföldi Pályaudvar 108-as busz megállójában. Postázási opciók:Önhöz legközelebb lévő MPL csomagküldő automatába küldöm, annak ára fix 900Ft. Ha az ön pontos lakcímére küldöm az 1550Ft.Ha nem ajánlott postán maradó küldeményként postázom 300Ft 250gramm súly alatt, és 550Ft 500 grammig. Postán maradó ajánlott küldeményként 1200Ft. Kérem szépen a vásárlót, hogy ő állja a postaköltség díját.Köszönöm szépen. Foxposttal is fel tudom adni! A Magyar Posta honlapján minden ár és opció fel van tűntetve!
  • Ingyen zsetonok!

    Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
  • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

    Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

    Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

    Tovább »