Segítség

John Simmons: 100 tudós

John Simmons: 100 tudós

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
100 tudós [több példány keresése]
 Szerző(k):
John Simmons [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
1999, Magyar Könyvklub
 Ár (Ft.):
1.500 Ft
 Tartalom:
Fizikusok és orvosok, csillagászok, matematikusok, pszichológusok és atomtudósok - a tudomány legkülönbözőbb ágai megannyi jeles képviselőjének lebilincselően érdekes, rövid, történelmi és tudományos életrajzából kikerekedik a modern tudomány története, a gyökerektől napjainkig. Tudományos megalapozottsággal, de a laikus olvasó számára is érthetően, élvezhető, gördülékeny stílusban ismertet meg bennünket a szerző sok egyéb között a mozgás törvényeinek, az élet kialakulásának, test és lélek problémáinak titkaival.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
alkalmazott tudomány » minden más
 Tulajdonos:
Csitálka 
 Feltöltve:
2012-07-28 17:42:16
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
  2017-06-18 21:35 antik-var 

Üdvözlöm! Nemrég indult egy új könyv-aukciós portál! Érdemes kipróbálni, jónak ígérkezik! Ingyenes feltöltés, eladás! http://www.konyvtarhely.hu Üdv - Szabó I.

 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »