Segítség

Jim Dwyer - Kevin Flynn: 102 perc

Jim Dwyer - Kevin Flynn: 102 perc

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
102 perc [több példány keresése]
 Szerző(k):
Jim Dwyer - Kevin Flynn [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2006., Új Palatinus Könyvesház Kft.
 ISBN:
9639651400
 Ár (Ft.):
1.400 Ft
 Tartalom:
A Pulitzer-díjas amerikai szerzőpáros drámai kötete több éves kutatómunka eredményeként azoknak a hősies és szívszorító történetét mutatja be, akik 2001. szeptember 11-én a repülőgépek becsapódása után a New York-i Világkereskedelmi Központ két épületében rekedtek. A könyv különlegessége, hogy teljes mértékben említetlenül hagyja a terrortámadás politikai vonatkozásait, azaz a külső szempontokat, és kizárólag az épületen belül kialakult helyzetre összpontosít, a menekülők szemszögéből írja le a megrendítő eseményeket: azt a 102 percet, mely az első gép becsapódásától a második torony összeomlásáig eltelt. Az menekülés megrázó, ugyanakkor mégis felemelő leírását közzétevő kötetet különösen aktuálissá teszi az, hogy az elmúlt hetekben Magyarországon két olyan film is a mozikba került, mely a terrortámadás napján történtek egy-egy részét dolgozza föl. Több száz más túlélő mellett a nemrég bemutatott World Trade Center hősével történteket is nyomon követi ez a nyersen őszinte, ritka dokumentumértékű könyv.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
történelem, földrajz » minden más
 Tulajdonos:
baligaliba 
 Feltöltve:
2014-07-26 20:55:57
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »