Segítség

Orbán Viktor: 20 év. Beszédek, írások, interjúk.

Orbán Viktor: 20 év. Beszédek, írások, interjúk.

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
20 év. Beszédek, írások, interjúk. [több példány keresése]
 Szerző(k):
Orbán Viktor [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2006., Heti Válasz Kiadó
 ISBN:
9789639461220
 Ár (Ft.):
3.000 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
*** A szerző által dedikálva! ***
"Az út, amelyet végigjártam, nem a liberalizmustól vezet a konzervativizmusig. A liberalizmus, meg a szocializmus ideológia, a konzervativizmus pedig nem az. Gondolkodásmód, észjárás, habitus, talán jellem is, de semmiképpen sem ideológia. Tehát nem egyik eszmétől a másik eszméig vezetett az utam. Úgy vélem, hogy ráéreztem az ideológiák viszonylagosságára, jelentőségük korlátaira. Elérkeztem abba az életkorba, amikor megérett bennem a gondolat: nincs szükségem arra, hogy a világról vallott nézeteimet, gondolataimat, még ha a politika világát érintik is, beleerőszakoljam bármifajta ideológia egy könyvben összefoglalható ketrecébe." A fenti jellemzést Orbán Viktor adta magáról a Fidesz - Magyar Polgári Párt választási veresége után, 2002. július 6-án a Magyar Nemzetben. Jelen kötet egy újabb fordulópont, a 2006-os politikai megmérettetés előtt az egykori jogász, majd országgyűlési képviselő, pártelnök és kormányfő által végigjárt út egyes állomásait eleveníti fel.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
társadalomtudomány » politika
 Tulajdonos:
szabina81 
 Feltöltve:
2012-05-29 09:29:20
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Postai utánvét
 • Futárszolgálat
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
  2017-06-25 15:42 antik-var 

Üdvözlöm! Mostanában indult egy új aukciós oldal, ahol többek között könyveket is fel lehet tölteni! Jónak ígérkezik, érdemes kipróbálni! Ingyenes használat! http://www.konyvtarhely.hu Üdv - Szabó I.

  2012-06-17 11:40 szabina81 
[a könyv tulajdonosa]

A szerző által dedikált példány! A kötet olvasatlan. Én ennyiért adom, a dedikálás miatt.

  2012-06-16 17:29 moderator 

Az akció legfeljebb az, hogy ez a példány kapható! Ára szerint nem nevezhető akciósnak. Amig kapható volt újonnan 2975 Ft-ért, használtan jóval olcsóabban kínálták. (bookline)

 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »