Segítség

Pálffy István: 222 szó az utazásról

Pálffy István: 222 szó az utazásról

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
222 szó az utazásról [több példány keresése]
 Szerző(k):
Pálffy István [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
proeurópa, 2004
 Ár (Ft.):
1.000 Ft
 Tartalom:
Manapság egyre többen részesülnek abban a kiváltságban, hogy keresztül-kasul bejárhatják a világ akár legtávolabbi tájait is, de még a szerényebben élők is szinte minden nyáron felkerekednek, hogy valahol másutt szellőztessék ki fejüket, pihentessék testüket-lelküket. Azonban - mint mindent az életben - az utazást is lehet csacsi módon eltölteni vagy művészi szinten utolsó cseppjéig kiélvezni. Ez utóbbinak a műhelytitkaiba avatja be olvasóit a szerző, sajátos módon, kicsit lexikonszerűen, a témához kapcsolódó fogalmakat alfabetikus sorrendbe szedve, szubjektív magyarázatokkal kiegészítve. Ezek egyrészt könnyed eszmefuttatások a turizmus filozófiájáról, másrészt praktikus tanácsok az útra kelők számára. A szöveget színes fotók illusztrálják
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
alkalmazott tudomány » minden más
 Tulajdonos:
amaris 
 Feltöltve:
2011-12-04 19:16:54
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »