Segítség

Jim Sangster: 24 óra

Jim Sangster: 24 óra

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
24 óra [több példány keresése]
 Szerző(k):
Jim Sangster [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2003, Ventus Libro Kiadó
 ISBN:
9639546046
 Ár (Ft.):
1.000 Ft
 Tartalom:
Újszerű állapotú könyv

„Terroristák arra készülnek, hogy meggyilkolják az Egyesült Államok egyik elnökjelöltjét, a feleségem és a lányom veszélyben van, és lehet, hogy a munkatársaimnak mindkét ügyhöz közük van.”
Jack Bauer szövetségi ügynök napja egyszerű családi problémával indul, de hamarosan kiderül: ez égesz élete leghosszabb 24 órája… A dolgok egyre bonyolultabbá válnak, és egy mind szélesebb körű összeesküvés rajzolódik ki. Az óra pedig egyre csak ketyeg.
A könyv tényszerűen kalauzol végig az utóbbi évek legsikeresebb televíziós kémtörténetében, amelynek főszereplője, Kiefer Sutherland több díjat is nyert ezzel az alakításával. A lebilincselő sorozat minden epizódja egyórányi valós időben játszódó cselekmény, tele meglepetésekkel és váratlan fordulatokkal.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
szépirodalom - világ » kalandos
 Tulajdonos:
kovareg 
 Feltöltve:
2015-02-22 14:46:27
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Futárszolgálat

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »