Segítség

Nagy Árpád: 250 tátrai túra - túrakalauz

Nagy Árpád: 250 tátrai túra - túrakalauz

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
250 tátrai túra - túrakalauz [több példány keresése]
 Szerző(k):
Nagy Árpád [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2007
 Ár (Ft.):
2.800 Ft
 Tartalom:
Hosszú évek után végre úgy tűnik, hogy a magyar turisták ismét kezdik felfedezni a Tátrát, ezt a gyönyörű, nem mellékesen hozzánk legközelebb fekvő magashegységet Ezt az egyre növekvő igényt szolgálja ez a túrakalauz, amely naprakész adatokkal, pontos, részletes túraleírásokkal próbálja segíteni a Tátrában járó honfitársainkat. A kötetben a fő hangsúly a túrákon, a túraútvonalak helyszínein és célpontjain van. A túraútvonalak számszerű adatait (távolság, szintidő) a legújabb mérések, valamint személyes tapasztalatok alapján állapítottam meg, így azok reményeim szerint még inkább tervezhetővé teszik majd a kitűzött túracélok teljesítését. A fentieken, valamint a hegység általános ismertetésén túl a helyszíni tájékozódást segítő, a kor követelményeinek megfelelő naprakész információk (szálláslehetőségek, kabinos, ülőszékes sífelvonók működése, címek, telefonszámok, szótárak) is a leendő kirándulók, turisták kényelmét igyekeznek szolgálni. A túrakalauz nyolc nagyobb fejezetből, azokon belül pedig több részből áll. Az első fejezet a Tatra történelmével kapcsolatos általános tudnivalókat, kialakulását, valamint feltárásának rövid történetét tartalmazza, nem kis részben erőteljes magyar vonatkozása miatt, hiszen feltárásának idején ez a csodálatos magashegység a történelmi Magyarország területéhez tartozott. A második fejezetben gyűjtöttem össze a túrázással kapcsolatos általános ismereteket, turázóknak és hegymászóknak is szóló jó tanácsok, hasznos tudnivalók olvashatók itt A harmadik fejezet első része a Magas-Tatra szlovák oldalával kapcsolatos legfontosabb általános ismeretanyagot öleli fel, a „leg"ek től kezdve egészen a mai turistákat érintő fontosabb tudnivalókig. Ilyenek például a TANAP előírásai a hegységben történő mozgással kapcsolatban, valamint a hegységben történő közlekedéssel kapcsolatos általános tudnivalók és egyéb, aktuális információk.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
történelem, földrajz » útikönyvek, utazás
 Tulajdonos:
bakobo 
 Feltöltve:
2011-09-26 13:27:43
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
  2017-07-04 11:29 antik-var 

Üdvözlöm! Nemrég indult egy jó aukciós oldal, ahol többek között könyv is értékesíthető! Feltöltés, eladás ingyenes, kulturált support, érdemes kipróbálni! http://www.konyvtarhely.hu Üdv - Szabó I.

  2016-06-20 09:18 bakobo 
[a könyv tulajdonosa]

Kedves Kristina! A 250 tátrai túra c. könyvem megvan. Én Budapesten dolgozom ( a Kossuth téren). Munkaidő után (16.30) elvileg bármelyik központi budapesti helyen át tudom adni Önnek a könyvet. Egyeztessünk telefonon: 20/3670201 Üdvözlettel: Bakó Botond

  2016-06-19 18:54 kristike

Jo estet kivanok Szeretnem megvasarolni a 250 tatra tura cimü könyvet. A szallitasi modnal a szemelyes atvetel szerepel,de nincs feltüntetve az atvetel helye. Köszönöm mielöbbi valaszat,kristnabartok@gmx.at cimen elerhetö vagyok Üdvözlet Bartok Kristina

 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »