Segítség

Thomas R. Beyer, Jr.: 33 kulcs az elveszett jelképhez

Thomas R. Beyer, Jr.: 33 kulcs az elveszett jelképhez

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
33 kulcs az elveszett jelképhez [több példány keresése]
 Szerző(k):
Thomas R. Beyer, Jr. [szerző műveinek keresése]
 Ár (Ft.):
1.200 Ft
 Tartalom:
"Dan Brown éveket szánt a kutatómunkára, és hihetetlen mennyiségű információval töltötte meg regényét, mely az ismeretlen és kevéssé ismert tények valóságos kincsesbányája. Legyen ez a könyv az útitársuk és a vezetőjük, segítsen tisztább perspektívába helyezni a regényt, vessen fényt rejtélyeire és mítoszaira, és tárjon fel néhány titkot." - Thomas R. Beyer, Jr., a Bevezetésben Beyer professzort A Da Vinci-kód elolvasása óta foglalkoztatja, miként használja fel Dan Brown a tényeket kitalált történeteiben. Rájött, hogy a regények vizsgálata izgalmas és szórakoztató belépés lehet a kutatás és az információértékelés világába, s úgy döntött, szemináriumot indít ezen az alapon a Middlebury College elsőéveseinek. Beyer és hallgatói azóta is figyelemmel kísérik Dan Brown munkáit, és négy évvel ezelőtt Beyer kezdte megsejteni, milyen tények alkothatják majd Az elveszett jelkép lényegét. Az új regényre váró olvasóik millióihoz hasonlóan ő is már a megjelenés napján, 2009. szeptember 15-én megvette a könyvet. Többször is elolvasta, majd kiadója biztatására megírta ezt a könnyen olvasható, közérthető útmutatót Az elveszett jelképhez, melyben a 33 legfontosabb témát elemzi és 133 internetes hivatkozást ad meg a további vizsgálódáshoz. A hét részbe rendezett témák a regény cselekményét követve érintik Washington építészetét és műalkotásait, a titkosírásokat, a szabadkőművességet, a titkos tanításokat, a tudományt, a regényben szereplő embereket és helyeket. Az elemzést több tucat illusztráció teszi teljessé.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
társadalomtudomány » minden más
 Tulajdonos:
Éva79 
 Feltöltve:
2011-08-16 13:15:24
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Postai utánvét

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
  2017-07-04 11:41 antik-var 

Üdvözlöm! Nemrég indult egy jó aukciós oldal, ahol többek között könyv is értékesíthető! Feltöltés, eladás ingyenes, kulturált support, érdemes kipróbálni! http://www.konyvtarhely.hu Üdv - Szabó I.

 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »