Segítség

HVG: 52 gyakorlat a prezentációs készség fejlesztésére

HVG: 52 gyakorlat a prezentációs készség fejlesztésére

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
52 gyakorlat a prezentációs készség fejlesztésére [több példány keresése]
 Szerző(k):
HVG [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2010, HVG
 ISBN:
9789633040102
 Ár (Ft.):
1.000 Ft
 Tartalom:
A prezentációs készség az élet sok területén elengedhetetlenül fontos. Jól jöhet állásinterjún, vagy ha legújabb ötleteiddel állsz elõ fõnöködnél, sõt még egy családi összejövetelen is hasznos lehet, ha kínos helyzetbe kerülsz.

Praktikus önfejlesztõ
A kártyacsomag 52 praktikus, egyszerûen megvalósítható, önfejlesztõ pszichológiai gyakorlatot tartalmaz prezentációs készséged fejlesztésére. Segít, hogy javítsd retorikai képességed, tudatosan alkalmazd a hatásos technikákat és a legjobb módszereket. A kártyák könnyen kezelhetõk és a paklit bárhová magaddal viheted, bárhol használhatod, amikor csak akarod.

A legjobb módszer
Tartós pozitív változást kizárólag folyamatos gyakorlással lehet elérni. Mint minden más készségre, a beszéd és prezentációs készségre is igaz: minél többet gyakorolsz, annál jobban fejlõdsz. Jelentõsen javítja retorikai képességeidet, ha idõt fordítasz arra, hogy megismerd a különbözõ technikákat és elsajátítsd a legjobb módszereket.

Légy kreatív!
A csomagban találsz 10 üres kártyát is. Ezekre írhatod személyes megjegyzéseid, javaslataid, emlékeztetõid prezentációs készséged fejlesztésére. Ékesszólóbb leszel, ha magadra szabod a kártyacsomagban található javaslatokat és saját gyakorlatokat is kitalálsz.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
társadalomtudomány » minden más
 Tulajdonos:
Vandu 
 Feltöltve:
2015-12-13 14:06:31
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
  2017-07-04 12:04 antik-var 

Üdvözlöm! Nemrég indult egy jó aukciós oldal, ahol többek között könyv is értékesíthető! Feltöltés, eladás ingyenes, kulturált support, érdemes kipróbálni! http://www.konyvtarhely.hu Üdv - Szabó I.

 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »