Segítség

Martonné Lányi Anikó - Milosné Domokos Ilona: 888 kérdés és válasz német nyelvből - Szóbeli nyelvvizsgára készülőknek

Martonné Lányi Anikó - Milosné Domokos Ilona: 888 kérdés és válasz német nyelvből - Szóbeli nyelvvizsgára készülőknek

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
888 kérdés és válasz német nyelvből - Szóbeli nyelvvizsgára készülőknek [több példány keresése]
 Szerző(k):
Martonné Lányi Anikó - Milosné Domokos Ilona [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2009, Maxim Könyvkiadó
 Ár (Ft.):
1.200 Ft
 Tartalom:
Noha a könyvpiacon szinte naponta jelennek meg az idegen nyelv elsajátítását segítő kiadványok, az Olvasó most egy hiánypótló művet tart a kezében. Célunk olyan anyag összeállítása volt, amely akár önálló tanulást is lehetővé tesz. Elsősorban azoknak a fíataloknak szántuk, akik már nem kezdők, de a haladó szintet még nem érték el. Ennek érdekében törekedtünk arra, hogy minimális nyelvtani ismeretekkel rendelkezők is haszonnal forgathassák a kötetet. A könyv 20 fejezete a hétköznapi kommunikáció témaköreit foglalja össze kérdés-felelet formájában. Hogy egyszerűbben használható legyen, a kérdések közvetlenül egymás után németül, majd magyarul is olvashatók. Az egyes témák önmagukban is feldolgozhatók, alkalmasak a tanórai anyag kiegészítésére, hozzájárulnak a német nyelvű országok szokásainak, történelmének megismeréséhez. A nulladik, „Sprechsituationen" című fejezet az egyes beszédszándékok (pl. kérés, köszönet, információkérés, egyetértés, egyet nem értés, elfogadás és elutasítás) kifejezésére szolgáló nyelvi fordulatokat, „paneleket" foglal össze, így valamennyi témakörhöz kapcsolódik. Az anyag nyelvezete naprakész, alkalmazkodik a 12-16 éves korosztályhoz, de néhány kérdéssel a felnőtt nyelvtanulókra is gondoltunk. A szavak és kifejezések gyakorlását - újdonságként - német nyelvű szómagyarázatok segítik, illeszkedve a kétszintű érettségi követelményeihez is.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
idegen nyelvű » szakirodalom
 Tulajdonos:
tf_szandi 
 Feltöltve:
2017-11-01 22:39:26
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »