Segítség

Michel Faber: A bíbor szirom és a fehér

Michel Faber: A bíbor szirom és a fehér

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
A bíbor szirom és a fehér [több példány keresése]
 Szerző(k):
Michel Faber [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2005
 ISBN:
9637318610
 Ár (Ft.):
2.100 Ft
 Tartalom:
A bíbor szirom és a fehér az 1870-es években játszódik. Sugár, a vonzó tizenkilenc éves szajha jobb életre vágyik. Miközben a londoni társadalom egyik rétegéből a másikba jutva felemelkedik, egész sereg szeretetre méltó vagy ellenszenves, remekül megrajzolt karakterrel ismerkedünk meg - egy önző illatszergyárossal, elborult elméjű feleségével, ájtatos bátyjával, rejtegetett gyermekevel, páváskodó előkelőségekkel, utcagyerekekkel, különféle ízléseket kiszolgáló szajhákkal és a bukott nők jó útra terítésen fáradozó Segélyegylettel. A körképszerű, több szinten zajló történet középpontjában egy fiatal nő küszködése áll, aki fel akarja emelni testét és lelkét a csatornából, Faber megdöbbentő történelmi tablóján Sugár a maga korának teremtményeként jelenik meg, együttérzése és éleslátása azonban kortalanná, általános érvényűvé teszi alakját. Az első oldaltól kezdve magával ragadó, a viktoriánus kor regényeihez merhető történet rendkívül gazdag, szövevényes, elbűvölő és emlékezetes olvasmány.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
szépirodalom - világ » dráma
 Tulajdonos:
Letta 
 Feltöltve:
2014-01-05 21:27:33
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Postai utánvét
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
  2017-07-16 22:55 antik-var 

Üdvözlöm! Nemrég nyílt egy új aukciós oldal, ahol többek között a könyveit is értékesítheti! Ingyenes használat, kulturált support. Érdemes kipróbálni! http://www.konyvtarhely.hu

 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »