Segítség

Arthur Miller: A bűnbeesés után Alku

Arthur Miller: A bűnbeesés után Alku

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
A bűnbeesés után Alku [több példány keresése]
 Szerző(k):
Arthur Miller [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
1969, Európa Könyvkiadó, Budapest
 Ár (Ft.):
500 Ft
 Tartalom:
Fülszöveg: „A tettek következményei éppoly valóságosak, mint maguk a tettek, csak a tettek elkövetésekor ezt nem vesszük figyelembe” – írta egy tanulmányában Arthur Miller. A nagy amerikai drámaíró minden darabjában tetteket szembesít azok következményeivel. A felelősséget keresi, azt a pillanatot, amikor egy ember, életének bonyolult vonzásai és választásai közben, megsérti a magában hordozott erkölcsi világrendet, s attól kezdve hazudik önmagának.
A bűnbeesés után-t a szerző magánélete, főként Marilyn Monroe-val kötött, szerencsétlen végű házassága ihlette, de a dráma nemcsak emberi leszámolás, hanem – kilencévi hallgatás után – első darabja egy új írói korszaknak, amelyben Miller tulajdonképpen egyetlen témáját: az ember döntéseinek morális felelősségét vizsgálja.
Az Alku, a milleri életmű új alkotása, az alapvető emberi kapcsolatok kiindulópontjába: a családba vezet vissza. És a két testvér párharcában szakadatlanul jelen van az írónak az a makacs meggyőződése, hogy az életünk mélyén, múltbeli döntéseink mögött tetteink, érzéseink legalján egy érvényes, eleven, használható igazság rejlik, csak ki kell ásni a hazugság, az öncsalás, az illúziók és a múltunk romjai alól.

Könyv súlya: 190g
Könyv méretei: 10x 18,5cm
Könyv vastagsága: 1,7cm
A kötés típusa: puha karton
Könyv állapota: a könyv gerincén van egy kopásfolt, a fedőlap kezd elválni a könyv gerincétől.Tulajdonosi névbejegyzéssel.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Használt, antikvár
 Kategória:
szépirodalom - világ » dráma
 Tulajdonos:
recama 
 Feltöltve:
2018-01-17 14:52:56
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »