Segítség

Torrente del Bosque: A Delta Force titkos katonai akciói - Az egység szigorúan piszkos ügyei

Torrente del Bosque: A Delta Force titkos katonai akciói - Az egység szigorúan piszkos ügyei

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
A Delta Force titkos katonai akciói - Az egység szigorúan piszkos ügyei [több példány keresése]
 Szerző(k):
Torrente del Bosque [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2007, Vagabund Kiadó
 Ár (Ft.):
300 Ft
 Tartalom:
Speciális fekete ruhát viselõ, arcukat – maszk által- elrejtõ katonák, a terrorelhárításra, túszmentésre szakosodott elit alakulat. Kegyelmet nem kérõ és nem adó harci alakulat, csak a legjobb katonákat felsorakoztató parancsnokok alatt. Õk a Delta Force.
1981. március 28-án az Indonéz Légitársaság GA 206 számú járatát eltérítette a Dzsihád harccsoport nevû terrorszervezet négyfõs különítménye. A terroristák ultimátumot adtak a hatóságok felé: követelték a harccsoport bebörtönzött tagjainak szabadon bocsátását, valamint másfél millió dollárt készpénzben, és azzal fenyegetõztek, hogyha nem teljesítik követeléseiket, úgy kivégzik a túszokat. A thai kormány kérésére a Fehér Ház egy különleges alakulatot küldött Bangkokba, hogy végrehajtsák a túszmentõ akciót. A kommandósok 12 órán belül a helyszínre érkeztek, felmérték a terepet és megtervezték az akciót, majd gyors, precíz rajtaütést hajtottak végre. A speciális egység fekete-ruhát viselõ, arcukat - maszk által - elrejtõ katonái megfelelõ elõkészítés után behatoltak a repülõgép fedélzetére, és lerohanták a terroristákat. Az akcióban a gépeltérítõk valamennyien meghaltak, a túszokon azonban egyetlen karcolás sem esett. A terrorelhárításra, túszmentésre valamint felderítésre szakosodott elit alakulat, amely végrehajtotta a fent említett akciót, hivatalosan nem létezik, soha nem is létezett. Nem hivatalos források szerint ez az egység az Egyesült Államok Hadseregének 1. Különleges Alakulatának Önálló Delta Egysége, amelyet a Pentagon 1. SFOD-D rövidítéssel jelöl, ám a közvélemény csak úgy ismer: a Delta Force.
Oldalszám: 208
A könyv újszerû, kifogástalan állapotban van.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
társadalomtudomány » hadügy
 Tulajdonos:
nyakasr 
 Feltöltve:
2008-06-20 12:02:03
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Postai utánvét
 • Futárszolgálat
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »