Segítség

Jáki Szaniszló: A fizika látóhatára

 Cím:
A fizika látóhatára [több példány keresése]
 Szerző(k):
Jáki Szaniszló [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
Abigél. 1996
 Ár (Ft.):
1.000 Ft
 Tartalom:
A fizika már jó ideje történelemformáló erővé lett. Ennek ellenére története nem nagyon ismert, és ritkán vizsgálják felül. De mint minden emberi alkotást, a fizikát sem lehet teljesen megérteni, hacsak nem nézzük történelmi fejlődésének mélységéből. A jelen és a múlt fizikája tanulmányozásának elhanyagolása valószínűen a fő oka annak a kulturális szakadéknak, amely a mi korunkban a természettudósokat és a humán tudományokkal foglalkozókat két egymástól messze távolodott táborra osztja. A fizika nemcsak felfedezései által, hanem művelőinek gondolkodásmódja által is alakította a történelmet és a kultúrát. A fizika olyan értékelése, amely erről a tényről nem vesz tudomást, az álhumanizmus céljait mozdítja elő, amelyben a fizika „tévedhetetlensége” szembe van állítva a „humanisztikus” tanulmányok „gyógyíthatatlan tévedéseivel”. Ez a könyv segítséget nyújt ennek a hamis értékelésnek a felszámolásához.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Használt, antikvár
 Kategória:
természettudomány » fizika
 Tulajdonos:
kkonyves 
 Feltöltve:
2016-09-16 16:05:34
 Szállítási módok:
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »