Segítség

Angela Cerinotti: A Grál - Artúr király, Parsifal és a lovagok...

Angela Cerinotti: A Grál - Artúr király, Parsifal és a lovagok...

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
A Grál - Artúr király, Parsifal és a lovagok... [több példány keresése]
 Szerző(k):
Angela Cerinotti [szerző műveinek keresése]
 Ár (Ft.):
500 Ft
 Tartalom:
Ennek az atlasznak célja, hogy számba vegye azokat a történelmi kulturális színtereket, amelyekben megszületett és elterjedt időben és térben a Grál legendája. Az első két rész a múltbeli tudnivalókat vonultatja fel. Bemutatják, hogyan keletkezett a középkori képzelet egyik legmélyebb és legélőbb archetípusa a keresztény prédikáció és a kelták mitológiai, szellemi hagyományának ötvözéséből. A következő két rész időbeli metszetét adja a Grál művészeti és irodalmi hagyományainak, melyek már kezdetüktől fogva egybefonódtak bizonyos lovagi eszmékkel. Ezek az eszmék már nem szerves részei a történelemnek, túl fennköltté váltak, de varázsukat máig sem veszítették el.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
alkalmazott tudomány » minden más
 Tulajdonos:
Kamerun 
 Feltöltve:
2015-03-14 16:52:09
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
  2015-03-14 17:21 moderator 

Kedves eladó! Kérem, hogy nézzen körül a neten, hogy a könyvét biztosan tudja-e 1800-iért eladni? Nem kínálják ezt mások, itt vagy máshol sokkal olcsóbban? Én körülnéztem (pl. shopline.hu; konyv.ker.eso.hu) és szerintem túlárazott.

 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »