Segítség

Tracy Hogg Melinda Blau: A suttogó mindent megold - Alvásról, evésről, viselkedésről és sok minden másról kezdő és haladó szülőknek

Tracy Hogg Melinda Blau: A suttogó mindent megold - Alvásról, evésről, viselkedésről és sok minden másról kezdő és haladó szülőknek

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
A suttogó mindent megold - Alvásról, evésről, viselkedésről és sok minden másról kezdő és haladó szülőknek [több példány keresése]
 Szerző(k):
Tracy Hogg Melinda Blau [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
Európa Könyvkiadó, 2006
 ISBN:
9630780208
 Ár (Ft.):
1.400 Ft
 Tartalom:
Tracy Hogg ápolónőként, szoptatási és újszülött-tanácsadóként több mint 25 éven keresztül foglalkozott csecsemőkkel és kisgyermekekkel. Titokzatos tehetsége volt ahhoz, hogy megértse mit közölnek sírásukkal és testbeszédükkel a kisbabák, ezért hívták "suttogónak" hálás ügyfelei.

A suttogás alapja a figyelem, a tisztelet és a kommunikáció a gyerekekkel. Ez azt jelenti, hogy olyannak fogadjuk el a gyerekeket, amilyen a személyiségével és a bogaraival együtt, és őhozzá igazítjuk a nevelési módszereinket. Az írónő valóban a gyerekek szemszögéből látja a problémákat, és ebben a könyvében igyekszik mindezt a szülőkkel is megértetni, megismertetni és megtanítani, hogyan tudják pici babájukat rávenni olyan "problémás" dolgokra, mint az elalvás, az étkezés és a szobatisztaság.

Tracy Hoggnak korábban megjelent könyveit ( A suttogó I. és II.) már sokan ismerik, és akik már jártasak valamennyire a "suttogásban", de maradt még problémájuk, most elvégezheti a mesterkurzust; akik még nem ismerik gyermeknevelési filozófiáját, azok előtt most egy teljesen új világ tárul fel.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
társadalomtudomány » nevelés, oktatás
 Tulajdonos:
hbeszter 
 Feltöltve:
2017-04-21 08:08:48
 Szállítási módok:
 • Postai utánvét
 • Futárszolgálat
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »