Segítség

Schenk János: Az erotika nagylexikona

Schenk János: Az erotika nagylexikona

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Az erotika nagylexikona [több példány keresése]
 Szerző(k):
Schenk János [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2002
 ISBN:
9639310790
 Ár (Ft.):
5.000 Ft
 Tartalom:
E ​kötet az erotika és a szexológia tárgyának ismereteit foglalja össze lexikon formájában, a tudomány mai álláspontját alapul véve, nyíltan és őszintén. A leírtak – érthető megfogalmazásban –, minden olvasóhoz szólnak, aki érdeklődik az emberi szexualitás problémái, annak megnyilvánulásai iránt.
Könyvünk a magyar emberek szerelmi életét kívánja még szebbé tenni, ismereteiket e téren tovább bővíteni, kiemelve a világ és saját népünk eddigi erkölcstörténetéből a szerintünk fontosat, az érdekeset, a követendő jót, a mosolyra csábító különlegest, az elkerülendő szélsőségeket, és a büntetendő rosszat. Mellette előítéleteket, netán felesleges félelmeket kíván megszüntetni. Az olvasó bátran nyúlhat e könyvhöz akkor is, ha csak a szexuális élet különlegességeire, újdonságaira kíváncsi, de olyankor is, ha a tudását szeretné gyarapítani, vagy gyermeke kérdéseire keresi a – nem mindig könnyű – választ. A kötet bemutatja az emberi szexualitás formáit és variációit, lélektani alapjait, esetleges zavarait, testi-lelki betegségeit, a legfontosabb partnerkapcsolatokat, a család, házasság, szerelem, válás, szexuális másság, emberi jogok és más jelenségeit, lélektani motivációit, társadalmi megnyilvánulásait.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
általános mûvek » lexikon, enciklopédia
 Tulajdonos:
bandesz29 
 Feltöltve:
2019-05-16 09:07:43
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »