Segítség

Annemarie Ohler: Biblia - Atlasz - 115 színes oldal

Annemarie Ohler: Biblia - Atlasz - 115 színes oldal

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Biblia - Atlasz - 115 színes oldal [több példány keresése]
 Szerző(k):
Annemarie Ohler [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2005, Athenaeum Kiadó
 ISBN:
9789639471962
 Ár (Ft.):
3.450 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
Újra egy olyan kötettel bővül az Atlasz-sorozatunk, amely eddig még nem jelent meg magyarul, az eredeti kiadás tavaly látott napvilágot. A Biblia a legtöbbet forgatott könyv az egész világon, pedig teli van hétpecsétes titkokkal. Ezt az atlaszt szerzője azoknak szánja - bevezető gyanánt -, akik számára a Biblia idegen és talányos művé vált. Közérthetően fogalmazva, látványos, de főleg informatív színes grafikákkal és tovább szőtt történetekkel ad áttekintést a Biblia keletkezéséről, felépítéséről, tartalmáról és az Ó- és Újtestamentum történelmi és vallási hátteréről. A Bibliáról már számos könyv megjelent. Ez a kötet azonban nem történeti, geográfiai atlasz, és nem is bibliai művelődéstörténeti lexikon. Ebben az esetben az Atlasz egy olyan művelődéstörténeti alapművet jelent, amely a Könyvek Könyvét "programozva" ismerteti, és ezt minden lehetséges módon grafikus ábrákkal támasztja alá. kevesebb
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
vallás, egyházak » kereszténység
 Tulajdonos:
KönyveladóBP 
 Feltöltve:
2019-01-13 23:43:55
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »