Segítség

Roger Zelazny: Ellenfelek

Roger Zelazny: Ellenfelek

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Ellenfelek [több példány keresése]
 Szerző(k):
Roger Zelazny [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
1998, Cherubion Kiadó
 Ár (Ft.):
490 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
Egyszer olvasott, hibátlan,szép állapotban lévő példány.
puhafedeles, 218 oldal

Amikor az egyesített seregek beveszik Rondoval várát és elpusztítják Det Morsont, a gonosz fekete mágust, egy fiúgyermeket találnak, aki csuklóján viseli a Morsonok sárkány alakú anyajegyét. Ha a gyermeket megölik, a jó szándékú ostromlók maguk is hatalmas bűnt követnek el. Ám ha élni hagyják, kockáztatják, hogy a gyermek felnő és kegyetlen bosszút áll… Mor, az öreg varázsló áthidaló megoldást javasolt, Morson porontyát átviszi egy olyan dimenzióba, ahol a mágia ismeretlen. S hogy az Egyensúly ne sérüljön a technikai civilizációból elragad egy fiúcskát – egy mérnök gyermekét. Azonban hamar kiderül, hogy Mor helytelen döntést hozott. A mérnök fia a mágia világában különös gépezetet fabrikál. Det Morson sarja pedig mágikus képességekről tesz bizonyosságot a technika világában. És hamarosan eljön az idő, amikor ők ketten szembekerülnek egymással…
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
szépirodalom - világ » sci-fi, fantasy
 Tulajdonos:
bolyki 
 Feltöltve:
2019-04-19 10:48:34
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »