Kedves Látogatók, Vásárlók és Eladók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy oldalunk 2020. március 1-ével bezárja kapuit.
Megrendelés leadására február 1-ig van lehetőség.
Köszönjük az Önök sokéves kitartó érdeklődését!

Urbán Ádám: Faludy György és Fanny

Urbán Ádám: Faludy György és Fanny

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Faludy György és Fanny [több példány keresése]
 Szerző(k):
Urbán Ádám [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
Interbooks Kft, 2002
 Ár (Ft.):
1.500 Ft
 Tartalom:
Ajánlás:"Álszemérmes országunkban talán sokakban megütközést kelt ez a rendhagyó és különleges album, amelynek művészi fotói a költő és fiatal feleségének, Faludy-Kovács Fannynak hétköznapjait és szerelmes-szép ünnepét mutatják be. "Sokan vannak, kik erről mit se tudnak, vagy háborognak, ha nézik, pedig egyedül ezt nevezem szerelemnek a lepedőnktől föl az egekig. (Faludy György a kötethez írt egyik verse) Talán még soha nem került fotográfus ilyen intim közelségbe, barátságba Faludy Györggyel, mint a fiatal és tehetséges fotós, Urbán Ádám. Az Ünnep bensőséges pillanatképei mellett a költő feleségéhez írott, külön e kötet számára írt, szerelmes versei olvashatók. "Mit szólhatnék. Elolvadok a gyengeségtől. Lényed mellett megszédülök. Ha átölellek karomból kiesik a csont. A könyv szomorú aktualitásoktól sem mentes. A 92 éves költő odüsszeiája még nem ért véget. A napjainkban körülötte zajló hangos botrányok (lakásügye, könyvtárának elárverezése, a házassága által kiváltott meg nem értés, rossz indulatú pletykák) hatására Faludy György -immáron harmadszor és végleg emigrációba készül. Feleségével hamarosan elhagyják az országot. A megbékélést és a nyugalmat egy eldugott kis törökországi faluban kívánják megtalálni. A kötetben szereplő fényképek Magyarországon töltött utolsó heteiket örökítik meg. A záróképeken az árverezés előtti feldúlt könyvtár látható. Valószínűleg ez az utolsó album, amelyet róluk itthon készíteni lehetett."
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
művészet, sport » minden más
 Tulajdonos:
amaris 
 Feltöltve:
2013-10-19 20:12:43
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »