Segítség

Farkas Henrik: Fantasztikus természetrajz

Farkas Henrik: Fantasztikus természetrajz

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Fantasztikus természetrajz [több példány keresése]
 Szerző(k):
Farkas Henrik [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
Kossuth Könyvkiadó, Budapest, 1983.
 ISBN:
9630921405
 Ár (Ft.):
480 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
A szerző célul tűzte ki, hogy sorra véve a tudományos fantasztikus irodalom leginkább kedvelt természettudományos állításait, a modern tudomány nézeteivel és eredményeivel ütköztetve ezeket, kimutassa, mennyiben tudományosak, mennyiben lehetségesek, mennyiben fantasztikusak és csupán az álmok világában létezőek. Ez a kötet józan talajra helyezi az álmokat, ízekre bontja az ábrándozást, és nagyon szórakoztatóan igazi természetismereteket közöl áradó gazdagsággal, kezdve a pánspermium-elmélettől, végezve a fénysebességet sokszorosan meghaladó sebességű utazásokig. Sokoldalúan mutatja meg a fantasztikus természetrajz arcát, és bizonyítja, hogy amint az ősi mesék valami fantasztikus természetrajzot képviseltek, a rock-madárral, a mágneses szigettel, a hétfejű sárkánnyal, ugyanúgy a fantasztikus természetrajz jelenik meg a modern mesékben, a modern tudomány rekvizitumaival felvértezett mesékben, a fantasztikus irodalomban is. Sorozat: Univerzum könyvtár. Kemény karton kötés, 221 oldal, ábrákkal illusztrált, jó állapotban.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Használt, antikvár
 Kategória:
természettudomány » minden más
 Tulajdonos:
lokator 
 Feltöltve:
2019-01-30 16:22:59
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Futárszolgálat
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »