Segítség

James F. Luhr: Földünk

James F. Luhr: Földünk

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Földünk [több példány keresése]
 Szerző(k):
James F. Luhr [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
M-ÉRTÉK KIADÓ
 ISBN:
8024904489
 Ár (Ft.):
6.000 Ft
 Tartalom:
A szemet gyönyörködtető, gazdagon illusztrált album népszerűen, tudományos alapossággal mutatja be bolygónk szépségét, nyers erejét és a felszín legkülönlegesebb formáit. Felfedező utunk mélytengeri kanyonok, élettől duzzadó esőerdők, szikrázó jégsapkák között vezet a Föld mélyéből egészen a világűrig. Különleges fotók és szakmailag pontos, közérthető magyarázatok teszik páratlanná a Föld legszebb tájainak legfrissebb tárházát. A szárazföldek, a tengerek és a légkör legjellegzetesebb formáinak ismertetőit bőséges illusztráció és részletes térképanyag teszi szemléletessé, így minden helyszín és jelenség azonnal elhelyezhető a glóbuszon. A fényképminőségű digitális modellek és az olvasmányos magyarázatok segítségével könnyen megérthetjük a természeti folyamatokat. A könyv egyszerűen tisztázza, hogyan keletkezett a Föld, miként épülnek a korallzátonyok, és milyen összefüggések idézik elő az éghajlatváltozást.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
természettudomány » geológia
 Tulajdonos:
beanadt 
 Feltöltve:
2014-02-10 08:04:55
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »