Segítség

Richard Carroll: Grillezzünk! Ötletek minden alkalomra

Richard Carroll: Grillezzünk! Ötletek minden alkalomra

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Grillezzünk! Ötletek minden alkalomra [több példány keresése]
 Szerző(k):
Richard Carroll [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
Alexandra Kiadó, Pécs, 2007.
 ISBN:
978963370500
 Ár (Ft.):
700 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
A grillezés már rég nem a nyílt láng feletti kerti hússütés kezdetleges módja. Sőt, az utóbbi években szinte külön művészeti ággá fejlődött! Ebben minden bizonnyal közrejátszott, hogy a húsok, a halak ízét egyre inkább kiegészítjük a különböző zöldségek és gyümölcsök zamatával. Ezek a kifinomult ízek pedig nem véletlenül vannak jelen a legjobb európai éttermekben is. Ha egy kertben kígyózó füstoszlopot látunk, nem mindig a legjobb emlékek jutnak az eszünkbe. Pedig a füst ízlelőbimbóinkon keresztül igazán új élményt ad nekünk, ínyenceknek. A grillezés, a roston sütés és a füstölés az a három nagyon fontos konyhai eljárás, amelyeket nem szabad összekeverni, mivel mindegyik teljesen egyedi ízt ad az ételnek. A grillezés pont attól válhat igazán művészetté, ha ezek az eljárások, valamint a fűszerek, a pácok és a mártások harmonizálnak egymással. Ebben a könyvben ehhez találunk segítséget, és a több mint száz ínycsiklandó grillrecept segítségével az elképzelhető legremekebb fogásokat készíthetjük el.
Fordította Bakonyi Berta. Kemény karton kötés, 256 oldal, színes illusztrációkkal, új állapotban. 304×233×21 mm, 1,435 kg.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
minden más » szakácskönyvek
 Tulajdonos:
lokator 
 Feltöltve:
2017-07-12 12:19:06
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »