Segítség

Balogh Gyula Bogumil: Gyógyító jelek

Balogh Gyula Bogumil: Gyógyító jelek

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Gyógyító jelek [több példány keresése]
 Szerző(k):
Balogh Gyula Bogumil [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
1995, Kozmovit
 Ár (Ft.):
2.150 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
A természeti népeknél a szimbolikus gyógyításnak évezredes hagyományai vannak. Varázslók több párhuzamos vonallal jelölik meg a harcosok homlokát, arcát, karját. Hátukra, s mellükre keresztet festenek, lábikráikra szinuszjeleket. Vajon miért?
A kereszténységről mit sem tudó civilizációtól érintetlen vagy kevésbé érintett törzsek hatalmas több méteres kereszteket állítanak településük főterére, s köralakú kunyhóik tetőzetét két keresztalakban elhelyezett tartórúdra építik. Miért?
A válasz a szimbolikában van: a kör védelmet nyújt a külső ártalmas hatások ellen, melyek a környezetből jöhetnek, míg az ég felé a kereszt káros, negatív a légkörből jövő hatásokat semlegesíti.
Mennél nagyobb egy kereszt, annál nagyobb területet véd le. Amikor a harcos mellére, hátára keresztet rajzolnak, az az ellenségtől a harcos erejét csökkentő káros hatásokat oltja ki.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Használt, antikvár
 Kategória:
minden más » ezoterika
 Tulajdonos:
kisidaj 
 Feltöltve:
2017-08-12 20:39:16
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »