Segítség

Hujber Szabolcs: Helyesírási szabályzat és szótár

Hujber Szabolcs: Helyesírási szabályzat és szótár

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Helyesírási szabályzat és szótár [több példány keresése]
 Szerző(k):
Hujber Szabolcs [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2016, Kiadó:PANNON-LITERATÚRA KFT
 ISBN:
9789632518800
 Ár (Ft.):
500 Ft
 Tartalom:
Helyesírási szabályzat és szótár - Új kiadás - Érvényes 2015. szeptember 1-jétől
Hujber Szabolcs

Kiadói Szerkesztő: Szabó Zsolt

A Helyesírási szabályzat és szótár tartalmazza a Magyar Tudományos Akadémia új, 2015 szeptemberétől érvényes helyesírási szabályzatát. Szótárunkat friss, mai, gyakran előforduló példákból állítottuk össze, a szavak mellett pedig feltüntettük a vonatkozó szabálypontokat is. Ahol szükségesnek találtuk, megadtuk a szó eredetét, kiejtését, szófaját, rövidítését vagy helyes elválasztásának módját.

Kiadó: PANNON-LITERATÚRA KFT
Kiadás éve: 2016
Méret: 142x197
Oldalszám: 352 oldal
Kötés: puha
Súly:320 gr

Ha postáznom kell, a legolcsóbb verzió, ha postán maradó nem ajánlott küldeményként adom fel. Ha a csomag súlya 250gramm alatt van akkor a postaköltség csak 300Ft.!

Átvehető Bp. 11. ker. Gazdagréti lakótelepen, Regős utca 3.,vagy egyeztetés szerint máshol is. BKV-val közlekedem a városban, buszjegyet használok, ezért ha nem a Gazdagréti lakótelepen találkozunk, hanem egy megbeszélt helyen akkor 300Ft buszjegyköltséget kérek szépen fizetni. Csomagként három féle képpen tudom feladni. Az egyik verzió, hogy az önhöz legközelebb lévő csomagküldő automatába küldöm, annak a postaköltsége fix 900Ft. A második verzió, hogy az ön lakcímére küldöm. Annak postaköltsége 1550Ft. A harmadik verzió, hogy postán maradó csomagként adom fel, (amit 2kg súly alatt levélként könyvelnek el) nem ajánlott küldeményként, annak ára 300Ft 250gramm súly alatt, és 550Ft 500 grammig. Postán maradó ajánlott küldeményként 1200Ft. A postaköltség az árucikk postai besorolásától függően változhat! Kérem szépen a vásárlót, hogy ő állja a postaköltség díját.Köszönöm szépen. Foxposttal is fel tudom adni! A postaköltség árak tájékoztató jellegűek, a Magyar Posta honlapján megtalálható minden pontos tájékoztatás!
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
nyelv és irodalomtudomány » nyelvtudomány
 Tulajdonos:
Tibay Ilona 
 Feltöltve:
2018-11-09 04:27:46
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »