Segítség

Kóczián Mária, Kölnei Lívia: Homeopátia Magyarországon

Kóczián Mária, Kölnei Lívia: Homeopátia Magyarországon

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Homeopátia Magyarországon [több példány keresése]
 Szerző(k):
Kóczián Mária, Kölnei Lívia [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2003, Noran Könyvkiadó
 Ár (Ft.):
300 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
Egyszer olvasott, tökéletes állapotban lévő példány.
keményfedeles, 124 oldal

Homeopátia, szelíd gyógymód, személyre szabott gyógymód – halljuk és olvassuk gyakran, miközben tapasztaljuk is: egyre több könyv törekszik arra, hogy bevezessen a természetes gyógymódok titkaiba. A homeopátia a XIX. század elején romantikus lendülettel robbant be a magyar köztudatba, de már 1819-ben betiltották a Habsburg Birodalom egész területén. Ez a tény mit sem ártott elterjedésének. A magyar közélet legnagyobbjai, Kossuth Lajos, Széchenyi István, a legnevesebb főúri családok (pl. Batthyány, Esterházy, Wesselényi) alkalmaztak homeopata orvosokat;papok tanítók lettek a homeopátia hívei. 1837-ben feloldották a homeopátia tiltását, ami új korszakot nyitott e gyógymód történetében. 1990-től, a XIX. század közepéhez hasonlítható felívelő korszak kezdődött e gyógymód magyarországi történetében. Ennek köszönhető az az érdeklődés, aminek egyenes következménye ez a könyv, amely első ízben vállalkozik a magyar homeopátia hiteles történetének leírására.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
minden más » életmód, egészség
 Tulajdonos:
bolyki 
 Feltöltve:
2018-08-02 18:36:03
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »