Segítség

Sass Henno: Itt jártam

Sass Henno: Itt jártam

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Itt jártam [több példány keresése]
 Szerző(k):
Sass Henno [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2010, Silenos
 Ár (Ft.):
1.200 Ft
 Tartalom:
Lakótelepen ​felnőni eleve szívás, pláne, ha az ember családja rendezetlen. Márpedig Rassé eléggé az. A bátyja például csak négy nappal idősebb nála. Nem, nem egy problémás ikerszülésről van szó…

Igen, apuka két tóban pecázgatott…

A két fiú tudja, hogyan álljanak bosszút apjukon. Mivel apu rendőr, az a legkézenfekvőbb, ha minden rosszba belekeverednek. Lopás, orgazdaság, benzinkút megcsapolása – sorban egyre komolyabb dolgok vezetnek el a nagy üzletig: a dílerkedésig.

Igen ám, de ez a nagykutyák terepe, akik nem szeretik, ha hülyének nézik őket. Márpedig Sass lassan vágja le, hogy ezúttal tényleg szembejön vele az élet. A kérdés már csak az, ki is ül a kormánynál.

Sass Henno izgalmas krimijével 2005 márciusában minden idők legfiatalabb szerzőjeként megnyerte az észt regényversenyt és az ezzel járó igen komoly pénzdíjat. A könyvből film is készült, mely szintén jelentős sikereket ért el: a 2008-as Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
szépirodalom - világ » életrajzi regény
 Tulajdonos:
ricky83 
 Feltöltve:
2019-06-11 11:37:03
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Futárszolgálat
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »