Segítség

Öveges József: Kísérletezzünk és gondolkozzunk! 1. Mechanika

Öveges József: Kísérletezzünk és gondolkozzunk! 1. Mechanika

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Kísérletezzünk és gondolkozzunk! 1. Mechanika [több példány keresése]
 Szerző(k):
Öveges József [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
Móra Kiadó, Budapest, 2006.
 ISBN:
9631182517
 Ár (Ft.):
1.400 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
Felújított, átdolgozott kiadás.Öveges József hitt abban, hogy a fizika nem csupán elvont tudomány. Tévéműsoraiban hosszú éveken át lenyűgöző stílusban, közérthető nyelven mesélt a fizika legfontosabb jelenségeiről, és egyszerű, de látványos kísérletekkel igazolta minden állítását. Nem volt szüksége drága műszerekre, csillogó-villogó eszközökre, rendszerint üres konzervdobozok, csődarabok, papírlapok vagy egy egyszerű üvegpohár segítségével bűvölte el nézőit, akik úgy ámultak kísérletein, mintha varázslatot látnának.
Öveges professzor nem csak rádió- és tévéműsoraival akart tanítani. Szorgalmasan írta lebilincselő ismeretterjesztő könyveit, amelyekből szinte játszva lehetett elsajátítani komoly ismereteket.
A Móra Kiadó azzal tiszteleg a legendás pedagógus emléke előtt, hogy könyveit felújítva, korszerűsítve adja közre. A sorozatban először Kísérletezzünk és gondolkozzunk! című nagy sikerű munkájának első, mechanikával foglalkozó kötete jelenik meg, amelyet több mint 130 felújított ábra tesz szemléletessé.
A különleges eszközöket nem igénylő, könnyen elvégezhető kísérletek egyaránt képesek örömet szerezni gyermeknek és felnőttnek. Ahogy Öveges professzor írta az első kiadás előszavában: „Némelyik kísérletből több maradandó tudást szerzünk, mint egy egész könyv elolvasásából.” Kemény karton kötés, 141, [2] oldal, 131 ábrával illusztrált, újszerű állapotban.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
természettudomány » fizika
 Tulajdonos:
lokator 
 Feltöltve:
2019-05-06 17:33:32
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Futárszolgálat
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »