Segítség

Magyar–angol környezetvédelmi értelmező szótár+ CD-ROM

Magyar–angol környezetvédelmi értelmező szótár+ CD-ROM

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Magyar–angol környezetvédelmi értelmező szótár+ CD-ROM [több példány keresése]
 Kiadás:
Akadémiai Kiadó, Budapest, 2005.
 ISBN:
9630582250
 Ár (Ft.):
3.000 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
Hungarian–English explanatory dictionary of environmental protection. Ahogy fokozottan növekszik a szakemberek és laikusok érdeklődése a mindnyájunkat érintő problémakör, a környezetvédelem iránt, értelemszerűen úgy gazdagszik fokozatosan az utóbbi évtizedekben külön tudományággá vált terület szakszókincse is. Hasonlóan sok más témához, az ezzel kapcsolatban megjelenő cikkek, írások, tanulmányok nyelve gyakran az angol, ezért mindazoknak igen hasznos segítséget fog nyújtani ez a kiadvány, akik valamilyen területen részt vesznek a nemzetközi környezetvédelemben. A kereken 5500 címszót tartalmazó kötet ugyanis az ehhez kapcsolódó magyar és az ennek megfelelő angol szavakat, szakkifejezéseket adja meg. A vastag fekete betűvel kiemelt címszót annak rövid magyar nyelvű magyarázata, majd a szócikk alján vastag kék betűvel feltüntetett angol megfelelője egészíti ki. A kötet melléklete a szótár CD-változata.
Szerkesztő Berkáné Danesch Marianne. Felelős szerkesztő Kovács Terézia. Kemény karton kötésben, 437 oldal, újszerű állapotú könyv.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
nyelv és irodalomtudomány » szótár, nyelvkönyv
 Tulajdonos:
lokator 
 Feltöltve:
2017-06-17 19:14:35
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »