Segítség

Fráter Zoltán: Mennyei riport Karinthy Frigyessel

Fráter Zoltán: Mennyei riport Karinthy Frigyessel

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Mennyei riport Karinthy Frigyessel [több példány keresése]
 Szerző(k):
Fráter Zoltán [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
1987, Magvető könyvkiadó
 Ár (Ft.):
300 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
Tökéletes állapotban lévő példány.
vászonkötés, papír védőborítóval, 404 oldal

Karinthy ​Frigyesről mindenki tudott valamit. Ismert és elismert volt, a legnépszerűbb magyar író – de nem torzít-e a népszerűség? Mi maradt róla – a korabeli sajtóban? A hírlapokban, melyeknek munkatársa volt? Mit láttak benne, mit vártak tőle? Mire használták ezt a lángelmét?
Műveit szép számmal méltatták, de a magánemberről többet beszéltek. Személyéhez téphetetlen szállal kapcsolták a szenzációt. Minden megnyilvánulásában a különöst, a rendkívülit keresték. Egyénisége – a rajta túlnövő karinthyság bőven kínált alkalmat erre. Szerette elképeszteni az embereket. El is várták tőle. Egy idő után ki sem bújhatott az irodalmi fenegyerek szerepéből. Talán nem is akart. Szenzációt jelentettek a róla szóló kis hírek, a vele készült riportok, nyilatkozatai, körkérdésekre adott válaszai.
Ma már nehezen hozzáférhető újságritkaságok, elsüllyedt bulvárlapok, elfeledett folyóiratok cikkei a Karinthy-szenzáció bizonyítékei. Ezek összegyűjtésével és értelmezésével, a kortársak megszólaltatásával készíthettem nem valódi, mégis hiteles interjút. Karinthy életét fogalmaztam újra, a róla kialakult kép ellenében. A karinthyság története remélhetőleg meggyőzi az Olvasót, hogy a legérdekesebb regényt a valóság írja, a legizgalmasabb életrajzot a dokumentumok alkotják.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Használt, antikvár
 Kategória:
szépirodalom - magyar » minden más
 Tulajdonos:
bolyki 
 Feltöltve:
2017-07-14 10:43:00
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »