Segítség

Dr. Thomas David: Őserdők patikája

Dr. Thomas David: Őserdők patikája

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Őserdők patikája [több példány keresése]
 Szerző(k):
Dr. Thomas David [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
1997, Akadémiai Kiadó
 Ár (Ft.):
300 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
Egyszer olvasott, tökéletes állapotban lévő példány.
keményfedeles, 160 oldal
számos fekete-fehér és színes fotóval ilusztrálva

A ​trópusi őserdőkben olyan növényekkel találkozhatunk, amelyek felhasználásával a sámánok, az indiánok „háziorvosai” ma még számunkra gyógyíthatatlannak minősülő betegségeket gyógyítanak. Dr. Thomas David Dél-Amerika és Dél-Kína őserdeiben tett kiterjedt felfedező utazásai során rábukkant a rejtett gyógymódokra. Bár a dél-amerikai sámánok titokzatos ismeretei az őserdők növényeinek gyógyhatásáról idegenek számára hozzáférhetetlenek, egy sámán a szerzőt mégis méltónak találta arra, hogy beavassa a természet által kínált és kipróbált ősi gyógymódokba. A szerző megtanulta, hogy mely növényekből főzött teakeverékek erősítik az ember immunrendszerét oly mértékben, hogy maga a szervezet segítsen magán a legsúlyosabb betegségek leküzdésében. Amióta Dr. David visszatért utazásaiból és közzétette a CoD fitoterápiás rendszer lényegét, számtalan orvos alkalmazza a szerző és kutatócsoportja által fitokémiailag, mikrobiológiailag és klinikailag már kivizsgált teakeverékeket és szigorú diétát a klinikai gyógyításban már menthetetlennek nyilvánított rákbetegeknél. Majd minden betegnek rendkívüli mértékben javult az életminősége és egészségi állapota. A CoD fitoterápiás rendszer növényekkel és diétával történő kezelést jelent, pontosan egyénre szabottan alkalmazzák, és az egész szervezet egyértelmű erősödéséhez, a fájdalom jelentős csökkenéséhez, illetve a rák korai stádiumában a sebészettel, a kemo- és radioterápiával együtt alkalmazva gyógyuláshoz vezethet. A könyvben a szerző leírja, hogy milyen módon vált a kétkedő kutatóból a sámánok gyógynövényeinek meggyőződött felhasználójává. Klinikai dokumentáció és a betegek nyilatkozatai bizonyítják a CoD fitoterápiás rendszer sikerét.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Újszerű
 Kategória:
minden más » életmód, egészség
 Tulajdonos:
bolyki 
 Feltöltve:
2018-08-03 07:45:36
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »