Segítség

Pablo De Santis: Párizsi rejtély

Pablo De Santis: Párizsi rejtély

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Párizsi rejtély [több példány keresése]
 Szerző(k):
Pablo De Santis [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2014, Kossuth Kiadó
 ISBN:
9789630978569
 Ár (Ft.):
1.000 Ft
 Tartalom:
A lapélek enyhén elszíneződtek. Jó állapotú egyszer olvasott példány.

Párizs, 1889. A világ tizenkét leghíresebb detektívje megérkezik a világkiállításra, hogy leghátborzongatóbb történeteikkel szórakoztassák a publikumot. Ám a valóság sokkal félelmetesebb: az egyik detektív kizuhan az épülő E:ffel-toronyból. A rejtélyes haláleset újabb kihívás elé állítja a neves társaságot: meg kell állítaniuk az elvetemült sorozatgyilkost, mielőtt újabb gyilkosság történik. Egy jó detektívtörténetben azonban semmi sem az, aminek látszik.

Vérfagyasztó fordulatok, titkos társaságok, finom erotika - a XIX. századi környezet kivételes hangulatot kölcsönöz a regénynek.

Pablo De Santis - 1963-ban született Buenos Airesben. A Buenos Aires-i egyetemen _ folytatott bölcsészettudományi tanulmányokat, majd újságíróként, forgatókönyvíróként dolgozott. El enigma de Paris (Párizsi rejtély) című regényével elnyerte a rangos Planeta-Casamérica, valamint az Argentin Irodalmi Akadémia díját. La sexta lámpára (A hatodik lámpás) című művét 5 2007-ben beválasztották az elmúlt huszonöt év legjobb száz regénye közé. Műveit számtalan nyelvre lefordították.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Használt, antikvár
 Kategória:
szépirodalom - világ » krimi, lektűr, romantikus
 Tulajdonos:
bóbita82 
 Feltöltve:
2019-02-12 09:35:42
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »