Segítség

William Faulkner: Sartoris

William Faulkner: Sartoris

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Sartoris [több példány keresése]
 Szerző(k):
William Faulkner [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2010, Kalligram
 ISBN:
9788081012822
 Ár (Ft.):
2.250 Ft
 
AKCIÓS KÖNYV!!!
 Tartalom:
A Sartoris-ban együtt van a faulkneri univerzum minden későbbi motívuma, jóformán minden későbbi szereplője is. Az olvasó, ha megismerni kívánja ezt az „Újvilágot” – a huszadik század talán legnagyobb regényírói életművét –, a felfedezések valóságos aranybányáját lelheti benne.
A Sartoris önéletrajzi fogantatású családregény. A dinasztiaalapító legendás John Sartoris ezredes dédapjáról mintázta Faulkner. Még fontosabb és érdekesebb a szerző ifjúkori önarcképe: az első világháborúból hazavetődő Sartoris unoka, Bayard. Az ő világa, az „elveszett nemzedék” szemlélete a regény prizmája: ezen át látjuk – ironikus ellenfényben – a polgárháborús déli múltat is. Az idő felbontása-összebogozása a könyv ábrázolásmódja és mondanivalója. Mint minden Faulkner-mű, a Sartoris is korunk sorskérdését faggatja: azt vizsgálja, hogyan birkózik meg a modern tudat a régi időkből rámaradt – éltető és mérgező, megbéklyózó és továbbsegítő – örökséggel.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
szépirodalom - világ » életrajzi regény
 Tulajdonos:
kisidaj 
 Feltöltve:
2019-05-05 10:57:42
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »