Segítség

Gábor Endre: Sztárvadászat

Gábor Endre: Sztárvadászat

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Sztárvadászat [több példány keresése]
 Szerző(k):
Gábor Endre [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2007., Alexandra
 Ár (Ft.):
2.500 Ft
 Tartalom:
Könyv » Szabadidõ » Humor

A televíziózás függõséget okozhat. Nemcsak azok válhatnak azonban rabjává, akik nézik, hanem azok is, akik készítik a mûsorokat. A hírnév és a siker utáni hajsza számítóvá, érzéketlenné és törtetõvé változtatja a média közelébe sodródókat, ahogyan a könyv szereplõit is. Egyeseknek a képernyõn való megjelenés maga az élet, másoknak viszont a halált hozza el. Fõleg, ha egy pszichopata sorozatgyilkos vadászik a sztárokra, s módszeresen kiírtja az általa kiválasztott ismert személyiségeket.
-------------------------------
Egyeseknek a képernyõn való megjelenés maga az élet, másoknak viszont a halált hozza el. Fõleg, ha egy pszichopata sorozatgyilkos vadászik a sztárokra, s módszeresen kiirtja az általa kiválasztott ismert személyiségeket. A brutálisan megkínzott és összeszurkált mûsorvezetõ nõk hóhéra után ezúttal nemcsak a rendõrség nyomoz, hanem a folyton szenzációra éhes televíziósok is. Az sem zavarja õket, hogy ezzel a saját és kollégáik életét teszik kockára, hiszen a véres sztori mindennél elõbbre való. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy egy titkos szervezet a hazai média megtisztítására buzdítja tagjait, akikrõl nem lehet tudni, hogy milyen módszereket vetnek be céljaik elérése érdekében. A szó ugyanis veszélyes fegyver, de a kés sokkal élesebb.

Nyelv : magyar
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kötött védõborítóval
Oldalszám : 432
Méret [mm] : 149 x 214 x 40
Tömeg [g] : 640
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Használt, antikvár
 Kategória:
szépirodalom - magyar » humor
 Tulajdonos:
rita85gto 
 Feltöltve:
2009-07-12 12:44:05
 Szállítási módok:
 • Postai utánvét

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »