Segítség

Stanley Steel, Agyi Agyimov: Télapót! Élve!

Stanley Steel, Agyi Agyimov: Télapót! Élve!

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Télapót! Élve! [több példány keresése]
 Szerző(k):
Stanley Steel, Agyi Agyimov [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
2007 Excalibur Kiadó
 Ár (Ft.):
1.000 Ft
 Tartalom:
Stanley Steel és Agyi Agyimov az abszurd humor fenegyerekei ismét olyan könyvvel jelentkeztek, amely egyértelművé teszi, hogy a kiváló szerzőpáros tényleg a világökörség részét képezi.

Első könyvük, A pálinka-tapasz kirobbanó sikere után most elkövették a másodikat, vagyis ezt. Hogy miről olvashatsz ebben a heveny hahotára ingerlő műben? Többek között megismerheted a Mellbimbó Melegítő Szett muködését, bemutatják neked a Nőt, a természet csodáját, megismerkedhetsz a békegalamb tenyésztés fortélyaival, megtudhatod, hogy mi az az Antitabletta, sőt, még a Provokátor konzorciumról is értekeznek neked.
Humoros írásaik egyikében elmesélik, hogy szerintük valójában hogyan is zajlott le a Teremtés, de mindemellett még egy igazi túlélő túrára is elkísérheted őket.
Az őrült jó, néha pedig teljesen eszement találmányaik bemutatása mellett beleolvashatsz az utolsó magyar naplójába és a Biblia Roma nyelvű változatába is.
A Mikulás-rejtély tudományos vizsgálatát hőseink a Shark-vidéken folytatják. Csak egyetlen cél vezérli őket.

Nem, nem áruljuk el, hogy mi. De a két bátor felfedező útra kel, hogy még a párzási időszak kezdete előtt befogjon egy igazi Télapót, hogy végérvényesen kiderítse róla, vajon tényleg egylényegű-e ez a különös élőlény a Mikulással, vagy pedig csak egy ócska hamisítvány, ami megtévesztő módon nagyon hasonlít rá.

A kizárólag csak 18,5 éven felülieknek való olvasmányt ajánljuk mindazoknak, akik szeretik az abszurd humort, a tréfákat, a szóvicceket és akik szeretnek jókat röhögni. Egy biztos, ebben a könyvben nem fogtok csalódni!
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
szépirodalom - magyar » humor
 Tulajdonos:
bolyki 
 Feltöltve:
2010-10-18 13:59:02
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »