Kedves Látogatók, Vásárlók és Eladók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy oldalunk 2020. március 1-ével bezárja kapuit.
Megrendelés leadására február 1-ig van lehetőség.
Köszönjük az Önök sokéves kitartó érdeklődését!

Rejtő Jenő: Úrilány szobát keres

Rejtő Jenő: Úrilány szobát keres

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Úrilány szobát keres [több példány keresése]
 Szerző(k):
Rejtő Jenő [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
1999, Minyon Könyvek
 Ár (Ft.):
2.490 Ft
 Tartalom:
Tökéletes, újszerű állapotban lévő példány.
puhafedeles, 194 oldal

A ​kötet Rejtő Jenő három kevéssé ismert, hosszabb elbeszélését tartalmazza. Az El a pokolból című írás főhőse „Fred "Hartmann”, Európa weltsúlyú bokszbajnoka, más néven a Német Pampák Vad Bikája" hamisítatlan rejtői figura, aki a Szidi Bel-Abeszben állomásozó francia légiósok táborából, vagyis a pokolból eszének és erejének köszönhetően kereket old. A Tatjána című bohózat, a szerző színpadra írt művei közül való, melyet először 1937-ben mutattak be Szegeden. A darab egy vasúti étteremben, majd egy robogó vonat hálókocsijában, a nizzai strandon, és végül, a Claridge halljában játszódik. A szereplők egymással való felcserélhetősége és felcserélése eredményezi a sorozatos helyzetkomikumokat, a darab sajátos báját. Az Úrilány szobát keres címszereplője végül megtalálja a neki való szobát, ám ekkor rádöbben, hogy valójában nem is egy önálló szoba után vágyakozott, hanem azután az ember után, aki a szobát kiadja. „Ja kérem, az élet olyan, akár egy ringlispil, nem lehet látni, hol kezdődik és hol ér véget” – ajánlható az olvasók megkülönböztetett figyelmébe a kötetet. Bár az írások Rejtő gyengébb munkái közül valók, rajongói vélhetően keresni fogják.
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
szépirodalom - magyar » humor
 Tulajdonos:
bolyki 
 Feltöltve:
2019-12-05 14:35:21
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »