Segítség

Francis Carco: Villon A KÖLTŐ ÉLETREGÉNYE

Francis Carco: Villon A KÖLTŐ ÉLETREGÉNYE

Nagyobb méretű fotó megtekintéséhez kattintson a fenti képre!

 Cím:
Villon A KÖLTŐ ÉLETREGÉNYE [több példány keresése]
 Szerző(k):
Francis Carco [szerző műveinek keresése]
 Kiadás:
1965,Európa Könyvkiadó
 Ár (Ft.):
500 Ft
 Tartalom:
Francis Carco: Villon

SZERZŐ
Francis Carco
FORDÍTÓ
Somogyi Pál László
RÓLA SZÓL
Francois de Villon
GRAFIKUS
Kondor Béla

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1965
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 346 oldal
Sorozatcím: 5 világrész könyvei
Nyelv: Magyar
Méret: 19 cm x 13 cm
Súlya: 385gramm
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal

Ismeretlen ismerősről szól ez a könyv. Mert ki ne ismerné Villont, a költőt, a mély zengésű és hetyke balladák, sistergő bökversek, szellemes formajátékok, a Nagy Testamentum keserű, kiábrándult, de annyira megragadó oktáváinak szerzőjét, a legnagyobb középkori - és őszinteségével, egyéni hangjával -, az első igazán modern poétát, akit a magyar közönség rég szívébe fogadott? De ki ismeri Villont, az embert, a diákvezért és kocsmatölteléket, nagyurak pártfogoltját és zsiványok cimboráját, szép kisasszonyok trubadurját és utcalányok kitartottját, a csavargóvá, tolvajjá, hamisjátékossá züllött szépreményű magisztert, akinek kezéhez talán embervér is tapadt? Egyáltalán, ki ismeri igazán ezt a költőt, aki így vall: Mindent tudok hát, drága herceg.... Csak azt nem tudom, ki vagyok...
- s akiről seregnyi irodalomtudós szorgos munkája is alig derített ki valamit?

Ha postáznom kell, a legolcsóbb verzió, ha postán maradó nem ajánlott küldeményként adom fel. Ha a csomag súlya 250gramm alatt van akkor a postaköltség csak 300Ft.!

Átvehető Bp. 11. ker. Gazdagréti lakótelepen, Regős utca 3.,vagy egyeztetés szerint máshol is. BKV-val közlekedem a városban, buszjegyet használok, ezért ha nem a Gazdagréti lakótelepen találkozunk, hanem egy megbeszélt helyen akkor 300Ft buszjegyköltséget kérek szépen fizetni. Csomagként három féle képpen tudom feladni. Az egyik verzió, hogy az önhöz legközelebb lévő csomagküldő automatába küldöm, annak a postaköltsége fix 900Ft. A második verzió, hogy az ön lakcímére küldöm. Annak postaköltsége 1550Ft. A harmadik verzió, hogy postán maradó csomagként adom fel, (amit 2kg súly alatt levélként könyvelnek el) nem ajánlott küldeményként, annak ára 300Ft 250gramm súly alatt, és 550Ft 500 grammig. Postán maradó ajánlott küldeményként 1200Ft. A postaköltség az árucikk postai besorolásától függően változhat! Kérem szépen a vásárlót, hogy ő állja a postaköltség díját.Köszönöm szépen. Foxposttal is fel tudom adni! A postaköltség árak tájékoztató jellegűek, a Magyar Posta honlapján megtalálható minden pontos tájékoztatás!
tovább olvasom »»»
 Állapot:
Új, olvasatlan, ajándékozható kötet
 Kategória:
szépirodalom - világ » életrajzi regény
 Tulajdonos:
Tibay Ilona 
 Feltöltve:
2018-11-20 13:01:04
 Szállítási módok:
 • Személyes átadás-átvétel
 • Előre utalás

Kérdése van? Kérdezzen az eladótól!

Ha kérdést szeretne feltenni a könyvvel kapcsolatban, kérjük jelentkezzen be.
Nincsenek még feltett kérdések.
 • Ingyen zsetonok!

  Oldalunk használata eladóink számára a mai naptól ingyenes! Amennyiben elfogytak zsetonjaik, megbízható eladóink mindig újabbakat igényelhetnek.
 • Köszöntjük Önt az antikváriumban!

  Szlogenünk: Legyen Ön is antikvárius!

  Ön egy olyan webáruházba látogatott, ahol több ezer eladó kínálja eladásra könyveit, de ha kedvet kap, Ön is eladhatja nálunk saját fölöslegessé vált példányait. De – vehet másikat, amit még nem olvasott, és drágának találja a könyvesbolti árat, vagy már meg sem találja őket, csak antikváriumokban.

  Tovább »